Ryanairin toimitusjohtaja vertaa Bitcoinia ruttoon. Miksi?

Irlantilaisen halpalentoyhtiön Ryanairin toimitusjohtaja Michael Kevin O’Leary (59-vuotias) osallistui uuden salauksenvaihtohuijauksen tietoon edes siitä. Se sai hänet kääntymään äärimmäisen karhumaan ja vertaamaan itse Bitcoinia (BTC) huijaukseen.

Hänen lausuntonsa siitä, että BTC on huijaus, seuraa väärennettyä haastattelua hänen ja isäntänsä välisestä kryptovaluutasta yhdessä televisiopuheohjelmassa.

Onko BTC Ponzi-järjestelmä?

Herra O’Leary pitää Bitcoinia Ponzi-järjestelmänä. Hän on mennyt pidemmälle sanomaan, että hän ei voi missään vaiheessa sijoittaa ‘yhtä senttiä’ BTC: hen tai mihinkään muuhun digitaaliseen valuuttaan, ja suosittelee ihmisten näkemään hänestä esimerkki ja seuraamaan johtajuutta. Hän rohkaisi käyttäjiä ja tervettä järkeä käyttäviä sijoittajia välttämään BTC: n kryptovaluuttaa kuin ruttoa.

“En ole koskaan eikä koskaan sijoittaisi yhtä senttiä bitcoiniin, mikä mielestäni vastaa Ponzi-järjestelmää”

O’Leary paljasti .

O’Learyn kuvamainonnan kryptovaluutan sisältävä väärennösohjelma nähtiin toimivana useilla suosituilla verkkosivustoilla, ja se julkaistiin myös uutisalustalla, joka on nimeltään dailynews-finance. Se väitti, että päällikkö rohkaisi Ryan Tubridyn isännöimän myöhäisillan TV-keskustelu- ja rivikomediasarjan Late Late Show -sivun katsojia ja kuuntelijoita ilmoittautumaan nopeasti autokauppaa käsittelevään verkkosivustoon, joka tunnetaan nimellä Bitcoin Lifestyle.

Kuuluisuus kuuluisuuksien nimistä

Bitcoin on saanut paljon vauhtia fintech-teollisuudessa ja eri toimijat käyttävät sitä eri tavoin saavuttaakseen motiivinsa: huonot tai hyvät. Huonot omenat eivät myöskään ole huomanneet osallistumistaan ​​tähän tuottavaan syntyvään teollisuuteen. Huijarit ovat hyödyntäneet heikkoa sääntelyä käynnistämällä vääriä järjestelmiä ihmisten varojen varastamiseksi.

Monet julkkikset ovat joutuneet huijareiden uhreiksi, jotka käyttävät nimeään ihmisten ryöstämiseen. 15. heinäkuuta 2020 Yhdysvalloista Floridasta peräisin olevan Graham Ivan Clarkin (17-vuotias) johtamat hakkerit vaaransivat Twitterin ja hyökkäsivät Twitteriin ja käyttivät suosittujen julkishahmojen sivuja, kuten Barack Obama, Kanye West, Elon Musk, Jeff Bezos, Joe Biden. , ja monet muut.

Onneksi muutama viikko myöhemmin, aivot takana huijaus myöhemmin pidätettiin, koska CoinIdol, maailman blockchain uutisia pistorasiaan, raportoitu.

Yksi rohkeimmista hankkeista onnistui jopa ottamaan Britannian kuninkaallisen perheen nimet mukaan heidän likaiseen toimintaansa. Huijarit käyttävät tällaisia ​​suosituimpia ja tärkeimpiä tuotemerkkejä tehdäkseen petollisesta toiminnastaan ​​vakaan ja näyttävän luotettavammalta, järkkymättömämmältä ja kunniallisemmalta.

Tällaiset huijaukset saattavat kääntää kuuluisuuksia Bitcoinia vastaan ​​ja vahingoittaa kolikon mainetta. Se on yksi syy siihen, miksi jotkut hallitukset vastustavat salausvaluuttaa. Sen lisäksi, että sitä käytetään helpottamaan laitonta toimintaa, kuten terrorismin rahoittamista, seksiä, huumekauppaa, rahanpesua jne., Se on myös saanut monet ihmiset menettämään vaurautensa etenkin huijausten kautta.