Prijsvoorspelling Bitcoin: BTC tot $ 30.000, analist

De prijsvoorspelling van Bitcoin verwacht een daling tot $ 32.000.

Sterke weerstand ligt op het $ 37500-teken.

Sterke steun ligt rond de $ 35500

De koning van de cryptocurrencies stelde handelaren teleur omdat het de hoogste koers ooit voorbij $ 42.000 niet kon breken. De koning gaat vanaf nu bergafwaarts. Bitcoin piekte voor de 24-uurs prijsgrafiek op $ 39.840 aan het begin van de dag, maar daalde alleen naar het 24-uurs laagste punt op $ 34.400. Na wat vaart te hebben gewonnen, vond de koning stabiliteit in het bereik van $ 36.000. Op het moment van schrijven stond Bitcoin op $ 36.743.

De markt voor Bitcoin is bullish. Van het totaal aan technische indicatoren staan ​​er 14 op koop, terwijl negen indicaties neutraal zijn met vijf verkoopindicaties. Van de totale oscillatorindicatoren zijn de meeste neutraal, met één verkoopindicatie en twee koopindicaties op het moment van schrijven. Van de 17 voortschrijdende gemiddelden geven er 12 koopindicaties met vier verkoopindicaties en één neutrale indicatie.

Bitcoin is een speculatief bezit dat grappige zaken heeft gedaan – ECB-baas Christine Lagarde
De burgemeester van Miami denkt na over het diversifiëren van de stadsreserve naar Bitcoin
Bitcoin-boost: Biden kondigt volgende week een COVID-stimuleringsplan van $ 1,5 biljoen aan
Galaxy Digital richt een eigen Bitcoin-mijnbouweenheid op

Bitcoin-prijsvoorspelling: wat kunt u verwachten?

In zijn Bitcoin-prijsvoorspelling stelt analist Alan Masters dat de beren hebben gewonnen voor de koning van cryptocurrencies, aangezien Bitcoin lager beweegt om lagere hoogtepunten te bereiken. Na een paar dagen van de terugkomst begon de cryptocurrency vaart te winnen en analisten waren hoopvol; het lijkt er echter op dat de koning iedereen heeft teleurgesteld. De analist is van mening dat de prijs van Bitcoin is om de bearish beweging te volgen en een duik te nemen. De relatieve sterkte-index (RSI) en het voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD) vertonen een lagere trend, wat het bearish momentum verder voedt.

Masters gelooft dat Bitcoin wordt geconfronteerd met een neerwaartse weerstandslijn, die Bitcoin lager zal duwen. Bitcoin heeft eerder de EMA-21 getest voordat hij omhoog ging en een lage hoogte bereikte; volgens de analist betekent dit dat Bitcoin nu het volgende exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA) als ondersteuning zal testen, namelijk EMA-50 (in donkerroze). De volgende richtprijs voor de cryptocurrency kan $ 27.795 zijn, wat op de EMA-50 ligt. De Fibonacci-retracementniveaus van 0,382 ($ 32.151) gevolgd door 0,5 ($ 29.109) en 0,618 (26.066) zullen ook fungeren als sterke ondersteuningsniveaus. De analist stelt echter dat als de prijs van Bitcoin sluit boven $ 36180, de analyse ongeldig wordt verklaard.