DOGE-tweetvolumet øker med 1800%, blir det første altcoinet som overgår Bitcoin noensinne: The Tie

Den meme-baserte kryptovalutaen har eksplodert på Twitter det siste døgnet, og speiler den raske verdsettelsen av DOGE-prisen.

Totalt var det 89 991 tweets om DOGE

Dogecoin (DOGE), en meme-mynt opprettet som en vits, har sett en begrunnelse for Twitter-aktivitet de siste 24 timene etter at oppmerksomhet ble kastet på mynten av den nå beryktede Reddit-gruppen som var ansvarlig for å pumpe aksjekursen på GameStop.

Dogecoins Twitter-volum – antall daglige tweets i forhold til 30-dagers gjennomsnittet – økte 1777% torsdag, ifølge kryptodataleverandøren The TIE. Totalt var det 89 991 tweets om DOGE over en 24-timers periode.

Faktisk antyder dataene fra TIE at det er første gang noe altcoin overgår Bitcoin når det gjelder volum.

Dogecoin-tweetvolumet har overgått Bitcoin de siste 24 timene. Dette er første gang vi har registrert at et altcoin er blitt twitret om mer enn Bitcoin over en 24-timers periode.

TIE fremhevet Dogecoins prisforbedring, Twitter-volum og handelsvolum i det følgende bildet.

I tillegg til å se en økning i Twitter-aktivitet

I tillegg til å se en økning i Twitter-aktivitet, opplevde Dogecoin en lignende økning i handelsvolumet. Den digitale valutas pris økte 223% over 24-timersperioden.

DOGE-prisen ser ut til å ha spikret på grunn av verdensomspennende oppmerksomhet på r / WallStreetBets, Reddit-gruppen som med suksess fanget Wall Street-selgere i en kort klemme ved å sluke aksjer i GameStop og AMC. Selv om moderatorene til subreddit har forsøkt å fjerne eventuelle forsøk på å pumpe DOGE-prisen, har Reddit-brukere på andre kanaler lagt igjen subtile hint om å investere i kryptovalutaen.

En Twitter-konto kalt “WSB-styreleder” (om enn med ansvarsfraskrivelsen “IKKE ASSOSIASERT MED r / WSB”) la også et ikke så subtilt hint like etter midnatt torsdag:

Har Doge noen gang vært i en dollar?

I skrivende stund ble DOGE verdsatt til 0,024 dollar for en total markedsverdi på i underkant av 3,1 milliarder dollar. Den har overgått kryptovalutaene Tezos, Monero og EOS etter den siste spissen.