Boringdao haalt $ 1,4 miljoen op: de tokenized BTC-brug van het project met 200% onderpand

Er komt een nieuw tokenized bitcoin-project naar het gedecentraliseerde financiële (defi) ecosysteem dat onlangs $ 1,4 miljoen heeft ontvangen van blockchain-investeerders. Het project genaamd Boringdao, een gedecentraliseerde brug tussen Ethereum en alternatieve blockchains, is van plan deze maand de bBTC-tunnel van het bedrijf te lanceren om nog een tokenized Bitcoin Code te introduceren.

Op 8 oktober 2020 kondigde het Boringdao- project aan dat het bedrijf $ 1,45 miljoen heeft opgehaald bij een aantal investeerders

Volgens de website van Boringdao is het project een brug tussen verschillende blockchains en Ethereum. “We bieden de mogelijkheid voor niet-ERC20-activa om de bruikbaarheid en opbrengstgenererende effecten te maximaliseren”, merkt het webportaal van de startup op.

In wezen wil Boringdao alle activa van de wereld tokeniseren, en deze maand wil het project zijn bBTC-tunnel inzetten. Het token bBTC zal een tokenized bitcoin ( BTC ) -actief zijn, vergelijkbaar met renBTC, WBTC en andere projecten die met Ethereum zijn verbonden.

Deze maand kondigde het bedrijf aan dat het $ 1,4 miljoen heeft opgehaald bij investeerders zoals Puzzle Ventures, Snapfingers, Hashkey, SNZ, Youbi en anderen. Naast de bBTC-tokenized bitcoin, lanceert Boringdao ook het BOR-token, dat bedoeld zal zijn voor het slaan en voor landbouwdoeleinden.

Wat het bBTC-token betreft, het activum krijgt een onderpand van 200% en maakt gebruik van een model met dubbele belofte

“Boringdao zal in oktober van start gaan en de bBTC-tunnel initiëren die BTC ondersteunt om in bBTC te worden geslagen onder een model met dubbele belofte dat het hoogste niveau van activabeveiliging zal bieden in vergelijking met andere verpakte BTC- oplossingen op de markt”, aldus de aankondiging van het bedrijf op donderdag. Het mechanisme van dubbele belofte wordt ook beschreven in de blogpost van het bedrijf die op dezelfde dag is gepubliceerd.

“Elke Bitcoin wordt ondersteund door meer dan 200% van de activa, met inbegrip van één echte Bitcoin (meerdere gerenommeerde instellingen beheren Multi-sig),” legt de Boringdao ontwikkelaars. “De ongeveer equivalente waarde van ERC-20-activa zit vast in de contractlaag (beheerst door slimme contracten). Het lijdt geen twijfel dat 200%> 100%, dus bBTC zou veel veiliger moeten zijn. “