Altcoins Se kapitulasjon mot Bitcoin; Analytikere forventer mer blod

Altcoins har sett et enormt salgspress de siste dagene og ukene, og blødde mot deres USD og BTC handelspar

Bitcoins enorme styrke – som har gjort det mulig å overvinne $ 15 000 – viser ingen tegn til slutt når som helst
Selv om dette ser ut til å være åpenbart positivt for kryptomarkedet som helhet, er det viktig å merke seg at de fleste altcoins har kastet seg i verdi sammen

Noen analytikere spekulerer i at dette kan markere den endelige kapitulasjonsfasen sett av disse tokens, noe som betyr at massiv oppside vil følge
Hvis dette er tilfelle, kan de kommende par månedene love ganske bra for mange sterkt solgte tokens

Bitcoin viser enorme tegn på styrke i dag, med kryptovalutaen som bryter over motstandsnivået på $ 15.000, da det ikke viser tegn til å bremse når som helst snart.

Denne enorme styrken har gjort det mulig å knuse flere motstandsnivåer og sette et trekk til heltidshøyder på bordet på kort sikt.

Til tross for denne styrken forblir følelsen rundt Bitcoin utrolig lav, noe som kan skyldes den enorme svakheten som ses i altcoinmarkedet.

Mange mindre poletter handler 80% eller mer fra hvor de var for bare noen få måneder siden. Denne intense utsalget har slettet alle gevinstene som mindre tokens så på grunn av den nylige DeFi-oksekjøringen i løpet av sommeren.

En næringsdrivende kaller dette den endelige kapitulasjonen.
Bitcoin-samlinger som Altcoins viser fortsatte tegn på svakhet

I skrivende stund handler Bitcoin opp over 7% til den nåværende prisen på $ 15.200. Dette markerer en massiv økning fra de nylige nedturene på $ 13.500 som ble satt i går.

Denne pågående oppgangen kommer i fravær av styrke over det samlede kryptomarkedet.

De fleste altcoins handler faktisk ned i dag, og vinner ikke terreng mot verken Bitcoin eller USD.
Analytiker: Altcoins ser endelig kapitulasjon

En analytiker kalte dagens altcoin selloff for den første virkelige kapitulasjonen noensinne har blitt sett. Han bemerker at mens prisene kan bli betydelig lavere på kort sikt, er dette utsalget som “pasienthandlere” har ventet på.

“Endelig altcoin kapitulasjon. Denne dritten kan fortsette mye lenger enn du tror. Prisene kan gå mye lenger enn du tror. De fleste mynter vil gå til null. Mange mennesker vil miste det hele. Noen vil tjene penger. Dette er hva tålmodige althandlere har ventet på. ”

De nærmeste dagene bør gi seriøs innsikt i altcoinmarkedet, ettersom fortsatt tap mot Bitcoin kan utløse en langvarig nedgang.